Магазини „Алкохол и Табакофф“ са с 10-годишна история и опит, през които създадохме верига от над 30 търговски обекта, наложили се на пазара за бързооборотни стоки с качество и висок стандарт на обслужване. Градим приятелски отношения, но и следваме стриктно фирмените правила. Това, което ни отличава е, че успяваме да спечелим доверието на служителите ни и оправдаваме очакванията им, като осигуряваме сигурност, среда на колегиалност, сътрудничество и единство в целите! В нашата фирма, твоето мнение има значение!

Безупречно обслужване – обектите ни работят non-stop
38 магазина на топ локации – за по-голямо удобство на нашите клиенти
Висок клас продукти – първокласни алкохолни напитки и тютюневи изделия
Добре заредени и подредени обекти – широко портфолио от продукти

Опитайте нашите тахани и халва

thin

ТАХАН ОТ

ЛЕШНИК

100%

Цена 14.80 лв.

Лешниковият тахан се прави от смлени сурови или печени на ниска температура лешници. Освен че е супер вкусен, със 100 г лешников тахан си набавяте 5 г протеин, 11% от препоръчителната дневна доза калий, 24% желязо, 11% калций и 16% магнезий, както и витамини от група В и витамин Е.

ТАХАН ОТ

100%

ОРЕХ

Цена 13.80 лв.

Ореховият тахан съдържа всички здравословни ползи на ореховата ядка. В състава му освен белтъчини и мазнини влизат още желязо, магнезий и фосфор, витамини от групата B. Ореховият тахан влияе изключително добре на кръвоносните съдове. Редовното му консумиране понижава [лошия холестерол] и действа благотворно на т.нар. добър холестерол в кръвта.

ТАХАН ОТ

СУСАМ

100%

Цена 5.80 лв.

Сусамовият тахан – най-популярният от всички тахани – по нищо не отстъпва на останалите видове и като вкус, и като съдържание на полезни вещества. Той притежава изключително високо ниво на калций – цели 43% в 100 г, както и на 50% желязо, 80% мед, 73% манган, 73% фосфор, 31% цинк и 24% магнезий.

ТАХАН ОТ

100%

ФЪСТЪК

Цена 5.80 лв.

Най-ценната съставка във фъстъчения тахан е веществото ресвератрол, който е естествен растителен антибиотик. Смята се, че молекулата на това вещество носи редица здравословни ползи: против рак, против стареене, противовирусни, противовъзпалителни, защитава нервната система, забавя стареенето и др. Фъстъчения тахан е сред храните с най-високо съдържание на ресвератрол. Таханът съдържа 71% от мазнини, 15% от протеини и едва 14% от въглехидрати.

100%

НАТУРАЛНА

ХАЛВА

Цена 2.99 лв.

Нашата халва е богата на протеин, което я прави много здравословен десерт, добре познат по нашите земи. Тя е богата на рибофлавин, ниацин, калций, желязо, магнезий, фосфор, фолиева киселина. Халвата зарежда тялото с енергия и се препоръчва да консумирате около 30г дневно от продукта.

Нашите магазини

Последвайте ни в социалните медии

heavy

Свържете се с нас на

+359 89 339 9522

Адрес на офиса

гр. София, ул. Ген. Стефан Тошев 1

Имате нужда от помощ?

client@tabacoshops.net