NEW От 01.06.24г стартира търговска програма 9+1, която включва избрани продукти HEETS, както и пълното портфолио на FIIT. Повече информация на място в нашите обекти.

Alcohol & Tabakoff

logo2
 
 
 

Да дарим усмивка!


 

На 11 септември 2022г се проведе благотворително събитие организирано от формат „Игрите на 90-те“, сдружение „Да дарим усмивка“ и Столична община,

район „Сердика“ под надслов „Да дарим усмивка за първия учебен ден“. Благотворителния маратон в три направления – спортен, музикален и танцов се състоя в градина „Майчин дом“ и градина „Алжир“ на бул. „Христо Ботев“ в София.

Каузата, зад която денонощни магазини Alcohol & Tabakoff застава заедно с организаторите, е равен достъп до образование за всички деца. Целта бе да се съберат средства, с които да бъде осигурено всичко необходимо за първия учебен ден на деца от социални институции и от семейства в затруднено финансово положение.

В спортния маратон се включиха едни от най-добрите спортисти на България, които предизвикаха себе си и всички гости на събитието: Ултрамаратонецът Красимир Георгиев, шампионът по бокс Станимира Петрова, балканския шампион в категория „Бикини Фитнес“ Христина Караколева, Българската федерация по лека атлетика, Слав Петков и Отборът на спортистите с интелектуални затруднения, както и младите надежди на България в различни спортове – таекуондо, художествена гимнастика, бокс и други. А в музикалния и танцов маратон се включиха танцьори, художници, музиканти, шеф готвачи, учители, дори роботи!

 

Дарения могат да бъдат изпращани, по сметката на сдружението:

 

Получател: Сдружение „ДА ДАРИМ УСМИВКА“

 

Банкова сметка: BG91UBBS80021026839650

 

„Да дарим усмивка” е благотворителна инициатива, създадена през 2017 година от група приятели. Днес Сдружението стои зад редица каузи в помощ на социални институции и хора с ограничени финансови възможности. Посещенията и срещите с децата и възрастни се извършват регулярно с цел да се осигури не само финансова, но и емоционална подкрепа. Сред успешните каузи е и инициативата „Защото кръвта е живот”, която вече няколко години е сред най-успешните кампании в подкрепа на кръводаряването.