NEW От 01.06.24г стартира търговска програма 9+1, която включва избрани продукти HEETS, както и пълното портфолио на FIIT. Повече информация на място в нашите обекти.

Alcohol & Tabakoff

logo2

А и А Трейд ООД е собственик на верига денонощни магазини „Алкохол и Табакофф“ и е един от водещите търговци на дребно в продажбата на тютюневи и алкохолни изделия.

Компанията е основана през април 2009г и разполага с добре развита мрежа от 34 магазина, разположени на централни улици в гр. София и гр. Севлиево. Магазини „Алкохол и Табакофф“ работят non-stop и предлагат богата гама от бързооборотни стоки, добро обслужване, приятна атмосфера и разумни цени. Портфолиото на магазините включва приготвяне на топли и студени кафе специалитети, продажба на лицензирани алкохолни и безалкохолни питиета, качествени тютюневи продукти, аксесоари за пури и вино, сладки изделия и др.

Инвестиционни планове

Дружеството планира да разшири търговската си мрежа и в други големи градове в България, благодарение на ефективността на вече изградените магазини, добрата разпознаваемост на бранда и правилно развитата платформа на управление.

Визия

Компанията има за цел да затвърди водещите си позиции в бранша и да увеличи пазарният си дял в сектор бързооборотни стоки, като остане вярна на търговските си принципи да предлага

висококачествени и надеждни продукти, удовлетворяващи нарастващите потребителски нужди.

Мисия

 

Мисията на ръководството на А и А Трейд ООД е магазини „Алкохол и Табакофф“ да бъдат предпочитана дестинация за пазаруване от клиентите, които търсят високо качество и стандарт на обслужване.

А и А Трейд ООД ще продължава да бъде лоялен и утвърден партньор за търговските компании и да развива дългосрочни отношения с тях.

Не на последно място фирмата ще продължи да гради приятелски отношения и ще се стреми да печели доверието на своите служители, като гарантира за сигурността и колегиалната работна среда, успешното сътрудничество и единство в целите, защото в „Алкохол и Табакофф“ всяко мнение има значение!