Кратко представяне


А и А Трейд ООД е собственик на верига денонощни магазини „Алкохол и Табакофф“ и е един от водещите търговци на дребно в продажбата на тютюневи и алкохолни изделия.

Компанията е основана през юли 2007г и разполага с добре развита мрежа от 38 магазина, разположени на централни улици в гр. София и гр. Севлиево.

Магазини „Алкохол и Табакофф“ работят non-stop и предлагат богата гама от бързооборотни стоки, добро обслужване, приятна атмосфера и разумни цени.

Портфолиото на денонощните магазини включва приготвяне на топли и студени кафе напитки, продажба на лицензирани алкохолни и безалкохолни питиета, качествени тютюневи продукти, аксесоари за пури и вино, сладки изделия и др.

Инвестиционни планове


Дружеството планира да разшири търговската си мрежа и в други големи градове в България, благодарение на ефективността на вече изградените магазини, добрата разпознаваемост на бранда и правилно развитата платформа на управление.

Визия


Компанията има за цел да затвърди водещите си позиции в бранша и да увеличи пазарният си дял в сектор бързооборотни стоки, като остане вярна на търговските си принципи да предлага
висококачествени и надеждни продукти, удовлетворяващи нарастващите потребителски критерии.

Мисия


Мисията на ръководството на А и А Трейд ООД е магазини „Алкохол и Табакофф“ да бъдат предпочитана дестинация за пазаруване от клиентите, които търсят високо качество и стандарт на обслужване.

А и А Трейд ООД ще продължава да бъде лоялен и утвърден партньор за търговските компании и да развива дългосрочни отношения с тях.

Не на последно място фирмата ще продължи да гради приятелски отношения и ще се стреми да спечели доверието на своите служители, като гарантира за сигурността и колегиалната работна среда, успешното сътрудничество и единство в целите, защото в „Алкохол и Табакофф“ всяко мнение има значение!

Свържете се с нас на

+359 89 339 9522

Адрес на офиса

гр. София, ул. Ген. Стефан Тошев 1

Имате нужда от помощ?

client@tabacoshops.net