NEW От 01.06.24г стартира търговска програма 9+1, която включва избрани продукти HEETS, както и пълното портфолио на FIIT. Повече информация на място в нашите обекти.

Alcohol & Tabakoff

logo2

 

Страхотно кафе – За страхотен старт на деня!

 

NESTLÉ Professional предлага разнообразие от качествени напитки по удобен, ефективен и лесно достъпен начин. NESTLÉ Professional е надежден партньор за денонощни магазини Alcohol & Tabakoff, осигуряващ най-добрите съставки, професионална експертиза и безкомпромисна подкрепа в сферата на кафе и кафе напитките. NESCAFÉ® Espresso е кафе на зърна, с което се осигурява богатството и аромата на прясно смляно приготвено еспресо оставяйки у всеки изискано изживяване със своя съблазнителен аромат и богат задоволителен вкус. NESTLÉ® подбира само най-доброто кафе на зърна, за да се насладите на перфектна и много силна чаша 100% чисто кафе.

 

 

Професионалните кафемашини NESCAFÉ® Alegria предоставят скорост на обслужване и богата продуктова селекция от най-добрите кафе рецепти, базирани на продуктите на NESTLÉ®.

 

Благодарение на 100% чистото и естествено NESCAFÉ® с отличим, плътен вкус и аромат и страхотният десерт Kit Kat®, верига денонощни магазини Alcohol & Tabakoff създадоха уникални рецепти за кафе специалитети с изкушаващи декорации, които нашите клиенти обожават. Продуктите на NESTLÉ Professional може да откриете във всички наши обекти!