NEW В периода от 25.1.2024 г. – 25.2.2024 г. всеки потребител ще може еднократно да закупи комплект IQOS ILUMA ONE на промоционалната цена от 45 лв. (с ДДС) + скреч карта с възможност да спечели 1 кутия TEREA по избор. Отстъпката не може да се комбинира с други видове отстъпки!

Alcohol & Tabakoff

logo2

Шоколадови бонбони трюфели с карамел Chocolate Waterfall, родени в Радомир

 

Възможно ли е съвършенство във формата на шоколадов бонбон? Няма съмнение, че ръчно произведените в Радомир шоколадови бонбони трюфели с карамел от марката Chocolate Waterfall приближават магията на изкуството на шоколада. Тяхната уникална комбинация от висококачествен италиански шоколад, нежен карамел и изцяло натурален пълнеж без съдържание на консерванти, създава вкусово изживяване, което ще ви завладее.

Майсторска прецизност и качество

Производителя на Chocolate Waterfall вярва в избора на най-висококачествени съставки и внимателно създадена рецепта. Всеки бонбон се ражда от ръцете на опитния майстор Любомир Любомиров, който умело съчетава страстта си към шоколатиерството с тънкостите в занаята, вярата в успеха и добрите продукти. Всеки трюфел с карамел предлага баланс между кадифената текстура и богатството на финия шоколад.

Радомирска гордост, световен вкус

Радомир може да се гордее с уникално съкровище – Chocolate Waterfall. Тези шоколадови бонбони са радени с любов и страст към изкуството на сладкарството. Пробвайте ги и им позволете да ви отведат на незабравимо кулинарно пътешествие.