NEW Стартираме UPSELL програма насочена към обновяване на устройствата на регистрирани IQOS потребители. Продължителност: от 27.02.2024г. – постоянно.

Alcohol & Tabakoff

logo2

Насладете се на качественото и екологично Organic Buondi Caffe

BUONDI Caffe UTZ Organic е бленд от Арабика и Робуста кафета с органичен произход, сертифицирани от UTZ. Плътното еспресо се отличава със смел характер и землист вкус, който оставя продължителен послевкус с леко пикантни нотки.

Organic Buondi Caffe е изключителна марка, която предлага висококачествено кафе, произведено по екологичен начин. Тя е част от групата Massimo Zanetti Beverage Group, която е световен лидер в производството на кафе и напитки.

Organic Buondi Caffe е известно със своя богат и интензивен вкус. Една от най-важните характеристики на Organic Buondi Caffe е, че те се грижат за околната среда и здравето на хората. Кафето се отглежда без използването на пестициди и химикали, което гарантира, че всяка чаша е напълно органична и без вредни вещества. Това е от особена важност за всички, които се стремят да подкрепят устойчивите и екологични практики.

Органичното кафе на Buondi Caffe се отглежда на специално подбрани ферми, където за земята и растенията се грижат с голяма отговорност и внимание. Фермерите се стремят да запазят баланса в природата и да създадат устойчиви среди за отглеждане на кафето. Това включва използването на естествени методи за борба с вредителите и опазване на почвата и водните ресурси.

Ако сте любител на вкусното кафе и същевременно се интересувате от екологичното производство, определено трябва да опитате кафето на Organic Buondi Caffe във всички денонощни магазини Алкохол и Табакофф.