NEW Стартираме UPSELL програма насочена към обновяване на устройствата на регистрирани IQOS потребители. Продължителност: от 27.02.2024г. – постоянно.

Alcohol & Tabakoff

logo2

Premium Shop Alcohol & Tabakoff – там където страстта и изискаността се сливат в едно!



Добре дошли в Premium Shop Alcohol & Tabakoff, Вашето денонощно място за покупка на вкусни топли кафе специалитети, приготвени на място с Organic Buondi Caffe, алкохолни и безалкохолни напитки, тютюневи изделия, сладки и солени изкушения, крафт бира, специална селекция от изтънчени вина и много други продукти.


Идеята за създаването на Premium магазин дойде от желанието ни да предоставим на своите клиенти висококачествени продукти, които да задоволят и най-фините вкусове.

В Premium магазин Alcohol & Tabakoff ще откриете качествен алкохол от най-популярните и престижни брандове. Регалите ни предлагат луксозно разнообразие от уиски, водка, ром, текила, джин, коняк и много други напитки, които са подбрани с грижа и внимание спрямо клиентския вкус.

 

Нашият хумидор с пури, предлага селекция от продукти на най-добрите производители, които се грижат за перфектното съчетание на плътност, аромат и издръжливост на пурите. Независимо дали сте нов или опитен пушач, ще откриете идеалната цигара за себе си в Alcohol & Tabakoff.

 

Но мисията ни не е само да предлагаме изключително качество. Тук създаваме истинско преживяване за нашите клиенти. Ще бъдете обслужени от професионални консултанти, които винаги са на разположение, за да Ви помогнат да изберете най-подходящите артикули, според Вашите предпочитания. Те са експерти в областта и ще се радват да споделят знанията си с Вас.

Без значение дали сте колекционер, усъвършенстван познавател или търсите стойностен подарък за специален повод, Alcohol & Tabakoff е тук, за да Ви предложи най-доброто.

 

Посетете ни днес на бул. Янко Сакъзов 10 и се насладете на изключително преживяване в един премиум свят!