NEW Стартираме UPSELL програма насочена към обновяване на устройствата на регистрирани IQOS потребители. Продължителност: от 27.02.2024г. – постоянно.

Alcohol & Tabakoff

logo2

Представяне на VEEV One Vape: Най-добрият предварително напълнен Vape Pod за подобрено изживяване при вейпинг!

Готови ли сте за едно страхотно изживяване? VEEV One Vape устройство е авангардно решение, което съчетава стил, производителност и удобство по начин, невиждан до сега. С акцент върху качеството и удовлетворението на потребителя, VEEV One е революция в света на вейпинг продуктите.

 

Основни функции:

 

Стилен дизайн: VEEV One може да се похвали с елегантен дизайн, който хваща окото, но също така дава приоритет на комфорта. Компактният му размер го прави лесен за захващане и ползване, където и да отидете. Със своята прецизна изработка това устройство със сигурност ще направи впечатление.

Удобен за потребителя интерфейс: Новият VEEV One елиминира всякакви настройки или объркващи бутони! Необходимо е само три секунди натискане на страничния бутон, за да активирате или деактивирате вашето устройство.

Изключителна производителност: Подгответе се за производство на пара и подобряване на вкуса с възможностите на VEEV One. Благодарение на технологията на бобината можете да се насладите напълно на детайлите и вкусовете на вашата електронна цигара, осигурявайки постоянно удовлетворяващо изживяване при изпаряване, всеки път.

Издръжлива батерия: Няма нужда да се притеснявате за презареждане на вашето устройство. VEEV One идва с батерия с капацитет 420mAh, която осигурява часове на удоволствие, преди да изисква презареждане. Кажете сбогом на неудобството да носите батерии или зарядни устройства със себе си.

Проектиран за използване с предварително напълнени капсули VEEV One: Изберете от нашата селекция от вкусове на VEEV One Pods, внимателно създадени, за да предложат гама от опции за тютюн, мента и плодове, които осигуряват 2000 всмуквания на една опаковка.

Безопасността е на първо място: VEEV One е оборудван с функции за безопасност, като защита от късо съединение, защита от презареждане и защита от ниско напрежение, осигурявайки ви спокойствие, докато се отдадете на своите вейп сесии.

Надградете вейп изживяването си днес, като прегърнете устройството VEEV One Vape. Повишете удоволствието си с устройство, което включва стил, удобство и изключителна производителност. Открийте бъдещето на vaping!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.