NEW Стартираме UPSELL програма насочена към обновяване на устройствата на регистрирани IQOS потребители. Продължителност: от 27.02.2024г. – постоянно.

Alcohol & Tabakoff

logo2

Открихме 34-ият обект на верига денонощни магазини „Алкохол и Табакофф“

Със своята близо 16-годишна история и пълноценно развитие, верига магазини Alcohol&Tabakoff утвърди позицията си, като една от най-предпочитаните дестинации за пазаруване в град София. В днешно време клиентите имат все по-различни и прогресивни нужди, като бързина и удобство при пазаруване, разнообразни и качествени продукти, както и все по-търсените здравословни опции за хранене. В тази насока „Алкохол и Табакофф“ има утвърдена концепция, предлагайки богата гама артикули, задоволяващи изискванията на клиентите. На тази стратегия залагаме и при откриването на новият ни магазин в столицата.
Освен вкусни топли кафе специалитети и алкохолни напитки с доказано качество във веригата ни ще откриете здравословни десерти, собствено производство. Нашите ръчно приготвени тахани и земенска тахан халва съдържат 100% натурални съставки, което гарантира уникален вкус.
Основната ни цел винаги е била да осигурим нашите клиенти с първокласни продукти и изключително обслужване. Ние се гордеем със своя ангажимент към комфорта на клиентите ни, като се стремим да предоставим най-доброто във всяко едно отношение.
Откриването на новият ни обект е не просто разширяване на веригата, а нова стъпка в напредъка и развитието на магазини „Алкохол и Табакофф“. Увереността ни в подбора на портфолио и вниманието към детайлите в обслужването, са ключът към първите места на пазара за бързооборотни стоки.
Приветстваме Ви с Добре Дошли в новият ни магазин на бул. Васил Левски 70!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.